2011. július 30., szombat

Simon Attila: Dionysos színrevitele - Jelenlegi ára: 2 295 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Dionysos színreviteleA könyv listaára: 2800 Ft. Leírás:
Az újonnan induló sorozat az ókortudomány és a modern irodalomtudomány határán született kutatásokat mutatja be. A sorozat nyitó kötete a kultúratudomány interdiszciplináris elméleti hátterére támaszkodva az ókori görög irodalom kanonikus szövegeit elemzi a közvetítés kulturális technikái szempontjából. A közvetítés alatt a szerző egyfelől a személyközi és társadalmi kapcsolatok rendszerét, intézményesült formáit érti, másfelől a kommunikációs formákat (hangos, néma olvasás, tekercs és könyv, szó és kép). Előbbi kapcsán olyan kérdéseket elemez, mint az idegen és a saját ábrázolása Aiszkhülosz Perzsák című darabjában, a jog mint intézményes közvetítőrendszer Szophoklész Antigonéjában, a személyes identitás közvetítettsége Arisztophanész Békák című drámájában, a barátság mint társadalmi intézmény Arisztotelész Etikájában. Az utóbbi kérdéskört a szerző a filológia és a médiumok, filológia és anyagszerűség, filológia és interpretáció viszonylatában elemzi nem csupán Platón Phaidrosza nyomán, hanem az ókortudomány olyan kimagasló képviselőinek munkásságára is reflektálva, mint Kerényi Károly, Eric Havelock, Balogh József és Marót Károly. Az eredeti megjelenési adatokkal és névmutatóval záródó kötet olvasmányos, de a témában való némi jártasságot feltételez. Szakembereknek és a klasszika filológia iránt érdeklődő művelt nagyközönségnek ajánlható, könyvészetileg is igényes kiadvány. ISBN: 978-963-9605-81-7A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 295 Ft

Az aukció vége: 2011-08-02 01:00
. Simon Attila: Dionysos színrevitele - Jelenlegi ára: 2 295 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése