2011. július 27., szerda

Nokia N79, hibátlan, 1Ft-ról, csak 4 napig! - Jelenlegi ára: 1 Ft

Eladó a képeken látható, Nokia N79- es, gyárilag kártyafüggetlen mobiltelefon. A készülék használt, de jó állapotban van, a használatból eredő karcok vannak rajta, de ezek elhanyagolhatóak, a kijelzőét védőfólia védte mindvégig. A telefon hibátlanul működik, magyar nyelvű és magyar országon vásárolt 2008. 11. 19. -én., így garancia már nincs, de mellé adom igazolásképpen az eredeti jótállási jegyet. Minden tartozéka megvan amik szintén az aukció tárgyát képezik: hálózati töltő, 4GB-os gyári nokia memória kártya, adatkábel, CD, eredeti doboza, magyar nyelvű használati útmutató, fülhallgató és a hozzá tartozó kezelő a zenelejátszáshoz (amik talán csak a vásárláskor, kipróbálásképpen voltak használva) és + két darab gyári hátlap (amik sosem voltak használva).
Egy szoftver frissítés volt rajta végrehajtva 2009. 10. 02. -én nokia mintaboltban, háztól-házig navigáció telepítve van, ha valami érdekel, akkor kérdezz bátran. Az aukció 1Ft-ról indul és a legmagasabbat licitáló viheti, nincs se minimálár, se villámár, csere köszönöm nem érdekel.
Utalás vagy bank-pénztári befizetés esetén a postaköltség 800Ft, magyarországi címre ajánlott küldeményként,
utánvéttel nem küldöm!
Személyesen Ráckeve közvetlen környékén tudom átadni.
Megkérném a tisztelt felhasználókat, hogy csak olyan licitáljon, aki az aukció zárását követően 24 órán belül felveszi velem a kapcsolatot e-mailen és 4 napon belül átutalja a kialakult vételárat. A termékre kipróbálási-megtekintési garanciát tudok vállalni, mivel ez egy mangáneladás így egyebet nem áll módomban.
Csak akkor licitálj, ha a fent leírtakat tudomásul vetted és éppen erre a készülékre van szükséged, licitet nem áll módomban töröltetni.
Jó licitálást!


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-07-28 19:00
. Nokia N79, hibátlan, 1Ft-ról, csak 4 napig! - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése