2012. január 20., péntek

A testőr (2009) STEVEN SEGAL DVD ÚJ - Jelenlegi ára: 1 290 Ft

EREDETI LEMEZ
MAGYAR HANG
BONTATLAN
Tartalom:
A Los Angeles-i zsaru, ROLAND SALLINGER (Steven Seagal) és társa, TREVOR JOHNSON egy építkezés határait jelölik ki a város déli részén, amikor drogdílerekkel kerülnek összetűzésbe, és tűzharc kerekedik.   A két rendőr marad csak életben. Trevor célzást tesz rá, hogy nekik kéne begyűjteniük a piszkos pénzt. Roland reméli, hogy társa csak viccel, de téved. Partnere lelövi, hogy ne álljon az útjában. Csakhogy Roland túléli…
Egy évvel később a férfi még mindig nem épült fel teljesen, úgyhogy elküldik egységétől. Ezalatt Bukarestben a román rendőrségi főnök, CONSTANTIN KORZHA, Roland régi barátja boldogan kezdi meg nyugdíjas éveit tehetős üzletemberként. Lánya, a Paris Hilton-stílusú NIKITA a Tornádók focicsapatának sztárjával, MARCO INESCU-val randevúzik. Egy éjjel elrabolják a lányt.
Amikor régi barátja felhívja, hogy segítséget kérjen tőle, Roland felül az első Romániába tartó gépre. Érkezésekor rögtön átlátja a helyzetet: a kommunizmus összeomlása óta a gengszterbandák még nagyobb hatalomra tettek szert, és jelenlegi célpontjuk Constantin és családja. Segítenie kell öreg barátjának  megtalálni, és megvédeni lányát, s közben próbálja kideríteni a rendkívül barátságtalan helyen, hogy ki áll az események mögött.



Jelenlegi ára: 1 290 Ft

Az aukció vége: 2012-02-08 09:42
. A testőr (2009) STEVEN SEGAL DVD ÚJ - Jelenlegi ára: 1 290 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése