2011. december 27., kedd

Gyilkosság a Fehér Házban (1997) DVD SZINKRON Új* - Jelenlegi ára: 990 Ft

Új, Eredeti
Bontatlan
Gyilkosság a Fehér Házban (Murder at 1600)
Thriller / Krimi / Akció, 1997 - amerikai film
Rendezte: Dwight H. Little
Főszerepben: Wesley Snipes, Diane Lane, Alan Alda, Ronny Cox, Diane Baker, Dennis Miller, Tate Donovan, Nicholas Pryor Tartalom: Női tetemet találnak a Fehér Ház egyik mellékhelyiségében. Az üggyel megbízott zsaru nagy erővel látna hozzá a nyomozáshoz, ha nem ütközne lépten-nyomon akadályokba. A Ház belső biztonsági szolgálata ugyanis nem hajlandó együttműködni vele, sőt, mintha rejtegetne valamit előle.
Regis felügyelőt azonban nem olyan fából faragták, hogy könnyen feladjon valamit. Az akadályok ellenére megtesz mindent, hogy kiderítse, kinek és miért állt érdekében a fiatal nő halála. Hiába próbálja a biztonsági szolgálat főnöke meggátolni, hogy beszélhessen a Ház személyzetével, a rámenős zsaru kiderít néhány dolgot. Rájön, hogy a nő több magas rangú személynek is a szeretője volt. Egyesek tudni vélik, hogy az elnök fiának is intim kapcsolata volt a lánnyal...
Az akciósztár Wesley Snipes ezúttal egy izgalmas thrillerben bizonyítja, rátermettségét. Ismertebb filmjei: Pénzvonat, Zsákolj, ha tudsz!, Az 57-es utas.
A biztonsági szolgálat vezetőjét egy másik nagyszerű színész, Daniel Benzali alakítja, aki a kritika által is egekbe marasztalt, korábban nálunk is vetített Murder One című tévésorozat főszerepében láthatunk.



Jelenlegi ára: 990 Ft

Az aukció vége: 2012-01-14 10:59
. Gyilkosság a Fehér Házban (1997) DVD SZINKRON Új* - Jelenlegi ára: 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése