2011. december 27., kedd

Bőr fűző+tanga #713 - Jelenlegi ára: 16 500 Ft

Igazi bőr fűző tangával
Elöl fém kapcsok , hátul fűzős.
Körben műanyag merevítők.
Anyaga: ragasztott bőr
Választható méretek: S-6XL
Választható színek: fekete-piros
A terméket rendelésre hozom, a szállítási idő kb. 15-20 munkanap!
Több méretből lehet választani, de leütés előtt kérem érdeklődjön!
A csatolt táblázat segítségével határozza mag a szükséges méretet!
A derékbőség mérete a legfontosabb! Általában, ha ez a méret passzol, akkor a többi méret is megfelelő lesz. A megadott méretek a teljesen zárt állapotra vonatkoznak! A fűző lazításával 2-10cm-vel lehet növelni a méretet.
Válasszon egy mérettel nagyobbat, ha nem kedveli a szoros viseletet!  
RENDELÉSI FELTÉTEL: Utánvéttel nem postázok és a rendelést csak akkor adom le, ha a számlámra átutalás útján vagy befizetéssel a vételár megérkezett. Az utalás vagy befizetés közleményébe minden esetben adja meg a felhasználónevét!
POSTÁZÁS, ÁTVÉTEL: Ajánlott küldeményként előre utalás után. Utánvétellel nem postázok! Személyes átvételre is van lehetőség Kiskunfélegyházán időpont egyeztetés után! A termék külföldről érkezik ezért a szállítási idő általában 15-20 munkanap!!! Amennyiben 40 nap után sem lett kézbesítve a kívánt termék, úgy a nekem utalt vagy befizetett összeg 110% -át visszautalom 3 munkanapon belül! Ez a +10% fedezi a banki tranzakció díját.
GARANCIA, CSERE: A termékekre 1 hét garanciát biztosítok! Ennek feltétele, hogy a Vevő az árut sértetlenül, saját postaköltségére visszaküldje a címemre. Egyeztetés után megrendelem számára az új terméket, ha kívánja. Az ismételt postázási díj a Vevőt terheli.


Jelenlegi ára: 16 500 Ft

Az aukció vége: 2011-12-30 18:59
. Bőr fűző+tanga #713 - Jelenlegi ára: 16 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése