2011. október 30., vasárnap

Baby Björn pihenőszék és játék - Jelenlegi ára: 16 900 Ft

BabyBjörn Pihenőszék 1-2-3 három beállítási lehetőségével három tevékenységre ad lehetőséget:
- alvásra
- pihenésre
- játékra
Nem kell elektronika, a gyermek mozgása váltja ki a pihenőszék ringató, rugózó mozgását.
A kisebb, járni még nem tudó gyerekek esetében a biztonsági pánt használata ajánlott. Nagyobb gyermekeknél a játék és a biztonsági pánt eltávolítható, és így kényelmes hintaszékké alakul. A gyerekek akár önállóan ki és bemászhatnak a székbe. A biztonsági pánton kívül a székre színes, fából készült játék csatlakoztatható. A pihenőszéket hátulról megtámasztó láb elöl és hátul csúszásgátlóval ellátott a még nagyobb biztonság érdekében.
Rendkívül jól kihasználható, hiszen a születéstől 24 hónapos korig nyújt praktikus és kényelmes fekvő-ülő alkalmatosságot (3, 5-13kg). A piciknél javallott a szinte vízszintes állítás - a gerinc tehermenetesítése érdekében -, míg a nagyobbacskák már nem feltétlenül igénylik a döntött üléspozíciót.
Ha nem használjuk, összecsukjuk. Az ágy alatt vagy a kocsiban rendkívül kis helyen elfér!
Az ülőrész puha anyagból készül, mely felveszi a gyermek testének formáját. Igénytől függően mindkét oldala használható, így lehetőség van többféle színvariáció kialakítására. A felhasznált textil egyszerűen levehető és mosógépben mosható. Minősítése Oeko-Tex Standard 100, 1. osztály.
Eladó a képen látható nagyon szép állapotú pihenőszék és hozzátartozó játék.



Jelenlegi ára: 16 900 Ft

Az aukció vége: 2011-11-06 08:53
. Baby Björn pihenőszék és játék - Jelenlegi ára: 16 900 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése