2011. március 28., hétfő

Rab sziget klímás lakókocsi előszezonban - Jelenlegi ára: 10 000 Ft

Nyaraljon klímás lakókocsiban Horvátországban, Rab sziget homokos tengerpartján Lopar, San Marino kempingben
2011. május 20-27-ig AKCIÓS ÁRON!
A bérleti díj tartalmazza a lakókocsi bérleti díját, egy személygépkocsi parkolását, víz- és villanyhasználatot, valamint a szemétszállítási díjat.
Ezen felül már csak az idegenforgalmi adót(kurtaxa), és az egyszeri regisztrációs díjat kell fizetni.
A San Marino kemping teljesen a tengerparton helyezkedik el, árnyékos, fás területen. A legnagyobb vonzereje a csaknem két kilométer hosszú, teljesen homokos, lassan mélyülő partja.
Több színvonalasan felújított vizesblokk is a vendégek rendelkezésére áll a lakókocsik közvetlen közelében 20 méteres távolságon belül.   Kultúrált környezetet biztosít a zuhanyozáshoz, mosáshoz, mosogatáshoz, állandó hideg-meleg víz ellátással. A takarítás folyamatos a mellékhelyiségektől a kinti mosogatókig. A legkisebbeknek pelenkázóhelyiséget, baba fürdetőt, mini zuhanyzót, toalettet biztosítanak.
Mindhárom lakókocsi kb. 150 méterre található a parttól, árnyékos, fás területen. A lakókocsik 5 méter hosszúak, a két végében egy-egy franciaággyal, melyeken két-két felnőtt kényelmesen elfér.
Az elősátorban került kialakításra a konyha, konyhaszekrénnyel, elektromos főzőlappal, tűzhely sütővel, mikrohullámú sütővel, kombinált hűtővel, kávé- és teafőzővel.   Az alapfelszereltséghez tartoznak még az evőeszközök, tányérok, poharak, edények, grillsütő.
A party sátorban található az ebédlőasztal 6 székkel. Az egész elősátor faráccsal letakart, így könnyű tisztán tartani. A parkolás közvetlenül a lakókocsi előtt lehetséges. A lakókocsik egymás mellett helyezkednek el, így lehetőség van nagyobb társaságok, családok közeli elhelyezésére. Amit vendégeinknek hozniuk kell: ágyneműhuzat, lepedő, konyharuha.
Érdeklődjön további akciós heteinkről.



Jelenlegi ára: 10 000 Ft

Az aukció vége: 2011-04-01 22:13
. Rab sziget klímás lakókocsi előszezonban - Jelenlegi ára: 10 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése